Добре дошли във Вакарел Гората!

Идеята за Вакарел Гората се роди постепенно – търсехме добре организирани места за стрелба с лък, извън залите. Искахме да съчетаем тренировка на подходящ терен с чистия въздух и приятното изкарване, а ако може и да е с приятели – още по-добре.

Стигнахме до Алпите, които ни вдъхновиха за начинанието и обиколихме много клубове за стрелба с лък в Щатите, за да се поучим от практиката.

Вакарел Гората е мястото, където се стремим да съчетаем всичко, търсено от нас (природните дадености, панорамата на планината, дестинацията близо до града и едновременно с това, пълно откъсване от него) с нашето разбиране за организиране на интересен терен за стрелба с лък и създаване на възможност за приятно и забавно прекарване на времето с колеги, близки или приятели.

Пространство и свобода, красота и прости форми, комфорт и спокойствие сред големи и малки борови и брезови горички, големи и малки поляни с цъфнали детелини, ухания на мащерка, лавандула и смола – всичко сме събрали тук.

Искаме да помагаме и на другите хора от големия град да намерят своето място сред природата, място, на което да се почувстват като у дома си, като на двора си или като в своя парк. Погрижили сме се мястото да остане непретенциозно, но едновременно с това да бъде и цивилизовано и хората да прекарат при нас деня си, оставили в града грижите от делничните дни.

Ще ви посрещнем лично и ще ви разкажем какво сме подготвили за вас и какво още предстои, за да можете да припознаете нашето място като свое. Правим всичко на това място със собствени сили и искаме да бъде с нещо по-добро от всяко едно подобно по света, което сме видели. Създаваме най-доброто място за стрелба с лък сред природата – с полигон за стрелба олимпийски стил, където всички спортни клубове в страната могат да тренират. С трасе за полева стрелба по мишени и 3D (силуети на животни), полигон за прострелка и забавни мишени, са за тези, които искат просто да се забавляват.

Един екип сме с хората и фирмите, които идват при нас.

Заедно избираме най-подходящото за тях място и организираме пространството, за да получим най-подходящата рамка с правилното съдържание за тяхното събитие. Идеята е при нас хората да си прекарат приятно и забавно, да подишат чист въздух сред природата и да си тръгнат заредени с хубави емоции и прекрасно настроение. Изграждаме дългосрочни и пълноценни взаимоотноошения и с хората, и с фирмите, с които работим.

Свържете се с нас