fbpx

Планирайте своя ден извън града!

Вакарел Гората е само на кафе разстояние от София.

Във Вакарел Гората ще се откъснете от забързания ритъм на града, ще усетите зареждащата атмосфера на природата и ще почерпите енергия от нея. 

Заповядайте със семейството, с близки, приятели или колеги – без значение дали искате да почивате, да се забавлявате или да спортувате. Ще се почувствате като у дома си на китните места за пикник и местата за релакс под боровете в гората. Можете да предизвикате себе си на полигона за стрелба с лък или да премерите сили със съмишленици по тенис на маса, баскетбол или футбол. 

Къде се намираме?​

До село Вакарел, община Ихтиман, България.

Вакарел Гората се намира на 25 км от София и на 109 км от Пловдив. Разположено e в полите на Средна Гора, оттук се виждат и върховете на Стара планина, Рила и Витоша. Вижте сателитна снимка тук >>

За контакти:

📞 +359 898 696 901
✉️ mariyahkatsarova@gmail.com

Услуги

Пикник зони

Наемете място за пикник и се насладете на ден приятна раздумка с близки или приятели, с повод или без, сред свежия аромат на трева, билки и гора без да ви липсва нищо от вкъщи. За любителите на скарата подготвяме и пикник зони с барбекю и всичко необходимо, за да се развихрите кулинарно. Тук можете да организирате и офис на зелено!

Цени

 
  • Настаняване в пикник зона: такса за избраната пикник зона + 10 лв. на човек.
Зони:
  • зона Детелина с градински шатри – 50 лв.
  • зона Ела с градински шатри – 80 лв.
  • зона Бор с градински шатри – 120 лв.
  • зона Шипка – 180 лв. (дървена беседка, защитена от вятър и дъжд, с опция за пълно отваряне, снабдена с хладилник)
  • зона Орех – 180 лв. (дървена беседка, защитена от вятър и дъжд, с опция за пълно отваряне, снабдена с хладилник)
 
Децата до 6 години включително се настаняват безплатно.
 

Настаняване на всяка компания в самостоятелна пикник зона. Цената е за 1 ден и освен седящи места за всеки, включва ползването на спортните и релакс съоръжения на територията на парка (тенис маси, баскетболен кош, футболни вратички, мрежа за бадминтон, батути, трамплини, хамаци и въжени люлки).

 
Предлагаме и допълнителни удобства за ползване по време на престоя ви:
 

– Малко барбекю (за компании до около 10 души), с включени въглища и прибори за барбекю, подпалки и други помощни аксесоари: 30 лв.

– Голямо барбекю (за компании над 10 души), с включени въглища и прибори за барбекю, подпалки и други помощни аксесоари: 40 лв.

– Възможност за ползване на газов отоплител, допълнителни шатри и преносимо огнище (по заявка, срещу доплащане)

Изпратете запитване за настаняване в пикник зона

Изпратете своето запитване и ние ще ви отговорим възможно най-бързо на посочения от вас e-mail адрес или телефон. Запитването не е резервация!

Можете да ни потърсите и на телефон: +359 898 696 901. 

Зала под наем

Напълно нова зала за семинари, обучения, тържества и частни събития сред природата в парка на Вакарел Гората!

Залата е с площ от 120 кв. м. и с височина на тавана 3.25 м., с естествена дневна светлина и широка гледка към парка.

Оборудвана е с флип чарт, мултимедиен проектор, стена за писане ЕSCREO, двустепенен режим на осветление, маси и столове.

Отопляема е и за удобство има директен достъп до защитена от дъжд зона на открито и топла връзка със сервизните помещения.

Позволява успешното съчетаване на занимания на закрито със занимания на открито.

Ценa:

по договаряне

Празненства и фирмени събития

Предстоят много хубави поводи и светли празници, които обичаме да споделяме с колеги и партньори, с близки и приятели.

Ще се радваме да бъдем ваши домакини за специално събитие във Вакарел Гората! Фирмено събитие, зелен офис или семинар, рожден ден или друго семейно тържество – всеки повод ще бъде подходящо отпразнуван сред дъхавия аромат на бор и свежия горски въздух. Изпратете своето запитване за събитие във Вакарел Гората, като посочите вида на събитието, избраното мястото (дървена беседка или зала), броя гости, както и вашите очаквания или изисквания, свързани с празнуването. След това ние ще се свържем с вас, за да ви предложим най-удачния вариант за празнуване при нас. 

Изпратете запитване за вашето събитие:

Изпратете своето запитване и ние ще ви отговорим възможно най-бързо на посочения от вас e-mail адрес или телефон. Запитването не е резервация!

Можете да ни потърсите и на телефон: +359 898 696 901. 

Стрелба с лък

Пробвайте полигон, изграден по международните правила за стрелба с лък, на който ще можете да сравните своите резултати с най-добрите в света. Освен това, ще имате възможност да стреляте по забавни и 3D мишени. Независимо дали сте начинаещи, напреднали или търсачи на постижения, стрелбата с лък във Вакарел Гората ще ви кара да очаквате с нетърпение уикенда всяка седмица.

Цени

 
Стрелба с лък с ползване на наше оборудване
  • Стрелба с лък за начинаещи със споделен инструктор и оборудване под наем: 10 лв. на човек, до 1 час (и 10 лв. за всеки следващ започнат час). Участниците получават лъкове за инстинктивна стрелба, стрели и аксесоари. Стартира се с бърз инструктаж за безопасност, кратко практическо обучение по стрелба с лък и fun стрелба. Стреля се по 2D и 3D мишени, балони и др. Можем да организираме и състезание (оферта при запитване).

  • Изгубена или повредена стрела: 7 лв.
 
Стрелба с лък с ползване на собствено оборудване (за регистрирани стрелци)

Регистрацията включва еднократна проверка на уменията и инструкция за безопасност.

  • Тренировка: 15 лв. на човек на ден 

Нашите гости за нас

Елате на разходка във Вакарел Гората:

Последвайте ни в​

Scroll Up