fbpx
leaf-logo

Какво предлагаме

Вакарел Гората

Парти зони, които можете да наемете за цял ден

  • подходящи за празнуване, корпоративно събитие, тийм билдинг, барбекю.
  • няколко зони с навес, маси и столове, посуда, електроуреди, спортни съоръжения.
  • подходящи за компании от 10 до 500 и повече души. 

Терен за концерти и изложения на открито

Стрелба с лък – със собствено или наше оборудване

  • първоначален инструктаж и подбор на лък – рикърв или компаунд.

  • полигон за прострелка и стрелба на 50 и 70 метра.

  • забавни мишени, стрелба по 3D мишени и полево (Field) трасе

  • Archery War

  • тиймбилдинг с лъкове

Какво ни предстои?

  • отваряне на зона за големи събития със сцена
  • отваряне на зала за семинари, офис на зелено и тиймбилдинги на закрито

За нас

Идеята се роди постепенно – търсехме добре организирани места за стрелба с лък, извън залите. Искахме да съчетаем тренировка на подходящ терен с чистия въздух и приятното изкарване, а ако може и да е с приятели – още по-добре.
Стигнахме до Алпите, които ни вдъхновиха за начинанието и обиколихме много клубове за стрелба с лък в Щатите, за да се поучим от практиката.
Вакарел Гората е мястото, където се опитваме да съчетаем всичко, търсено от нас: природните дадености – въздуха с мирис на смола и билки, панорамата с планината, дестинацията близко до града и едновременно с това, пълно откъсване от него – с нашето разбиране за организиране на интересен терен за стрелба с лък и създаване на възможност за приятно/забавно прекарване на времето с колеги, близки или приятели.

Правим това място със собствени сили, но искаме да бъде с нещо по-добро от всяко едно подобно по света, което сме видели. Няма да стане бързо, но се надяваме когато го завършим, България да бъде страната с най-доброто място за стрелба с лък сред природата. С полигон за стрелба олимпийски стил, където всички спортни клубове в страната могат да тренират. С трасе за полева стрелба по мишени и 3D (силуети на животни), полигон за прострелка, забавни мишени и Archery War, за тези които искат просто да се забавляват.
До полигона за стрелба с лък разработваме и терени за корпоративни събития и празнувания, които отдаваме под наем. На тези терени можем да организираме събитие за до 500 – 1000 души. За специални събития, като концерти и изложби на открито, можем да приютим дори и повече хора. Разполагаме и с уединени кътчета за по-малки компании – 10-30-50 души.
В гората.

Присъеденете се към нашия Мейл лист

Научавайте първи за всички интересни събития и промоции!

Свържете се с нас

За резервации моля използвайте предоставените контакти:

snimka4
Scroll Up